Het staat goed op ieders CV, het beheersen van meerdere talen. Mensen die een cursus Zakelijk Duits leren bij ILC hebben gevolgd zullen mogelijk eerder mee mogen op zakenreis naar Berlijn dan collega’s die niet zo’n dergelijke cursus hebben doorlopen. Het spreken van meerdere talen en vooral wereldtalen is goed voor onze carrière en loopbaan. Zakelijk Engels cursus volgen van ILC is dan tegenwoordig ook erg populair.

Engels

Engels is een taal die de meeste mensen in Nederland hebben meegekregen via de middelbare school. Meestal wordt hier aandacht besteed aan het verstaan, lezen en communiceren in het Engels. Hierbij gaat het over het algemeen om de vrij oppervlakkige gesprekken. Vragen als: How are you? Of: What is your name? Staan hierbij centraal. Veel mensen komen er op latere leeftijd achter dat Engels op een hoger niveau beheersen niet heel slecht is. Zakelijk Engels cursus volgen van ILC zou bijvoorbeeld net die stap kunnen zijn naar het perfectioneren van het Engels op de werkvloer of bij conferenties. 

Cambridge Engels

Cambridge Engels is een hoger niveau van Engels dan gemiddeld. Dit niveau wordt strenger getoetst. De begrijpen, spreken en communiceren moet vlotter en beter dan op middelbaar schoolniveau. Daarnaast is er bij cambridge Engels een grotere woordenschat van belang en wordt het Engels echt gezien als een tweede taal. Een zakelijk Engels cursus volgen van ILC is dan ook niet te tippen aan de cursus voor het behalen van een Cambridge English Certificate. Soms is dit niveau van Engels echter niet nodig voor een goede communicatie met een buitenlandse klant of businesspartner. 

Duits

Naast Engels is Duits tegenwoordig ook interessant geworden voor veel bedrijven. Zakelijk Duits leren bij ILC zou het bedrijf in de markt net een stukje kunnen doen stijgen. Daarnaast is het Zakelijk Duits leren bij ILC ook een mooie mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je CV uit te breiden.